Bize Ulaşın: +90 (312) 239 13 32 - (312) 239 13 33-34
Kurumsal \ Okulumuz \ Özel Aydın Anadolu Lisesi

ÖZEL AYDIN ANADOLU LİSESİ

Özel Aydın Anadolu Lisesi bir kısım derslerini yabancı dille yapan özel Lise statüsünde bir okuldur.Türkiye’nin geleceğine yön veren yüzlerce mezunuyla gurur duyduğumuz , ülkenin önde gelen eğitim kurumlarından biridir.

Okulumuzda çağdaş öğretim anlayışı ile tüm gelişmelere ayak uyduran bir öğretim ortamı oluşturulmuştur.
Her öğrencide kendilerinde var olan yeteneklerini geliştirmek amacıyla eğitim çalışmaları yapılarak güvenilir bilgiyi güvenilir kaynaklardan alan öğrenci merkezli bir eğitim anlayışı ile öğrencilerimiz toplumumuza kazandırılmaktadır.Toplumumuza yararlı bir yönetici ve bilim insanı yetiştirmeye yönelik bireyler hazırlayarak yüksek öğretime yetişmiş insan gücü oluşturulmaktadır. Bu bağlamda öğrencilerimize , velilerimize ve öğretim kadromuza çalışmalarında başarılar dilerim.

Nevzat SAĞDAŞ

Özel Aydın Anadolu Lisesi Müdürü

Linkler
+90 (312) 239 13 32 - (312) 239 13 33-34
info@aydinanadolu.k12.tr
Alacatlı Köyü Girişi Çayyolu - Ankara

© Copyright 2013 - Teknodeva. Tüm Hakları Saklıdır.